Australija je prešla Fidži u sedmicama finala ragbija u Las Vegasu

Kraljevski svjetski prvak Fiji pobijedio je s polufinalnog manjka od 15-0, sa scintilacijskim prikazom protu-napadačkog ragbija koji je pobijedio Australiju 21-15 u finalu Las Vegas Sevensa. Njihov drugi turnirski pobjednik u sezoni poslao je Fidži na vrh serijskog poretka i bio je pravodoban poticaj za zemlju Pacifikskog otoka, gdje je prošlog mjeseca Cyclone Winston ostavio najmanje 42 mrtve osobe i više od 62.000 beskućnik.Danima u gostima: sedmice ragbi pronađu dom u živopisnom Sydneyu Na blistavom danu na stadionu Sam Boyd, Australija dominira točno od 100% Bet365 bonus samog početka, a Sam Myers prekinuo je val napada kada je prešao liniju s lijeve strane i stavio svoju momčad ispred ,

Fidži su ostali kratkom rukom nakon opasnog napada na vrh i Wallabies je iskoristio prednost kako je prvi Ed Jenkins spustio lijevu stranu, a Cameron Clark presjekao se kako bi slijedio postupak kako bi utvrdio poluvremenu Vodstvo od 15-0.

Igrajući se na vjetar, Fijianci konačno stavljaju bodove na ploču kada je Kitione Taliga, izvan kluba, vodio cijelu duljinu terena da postigne bodove ispod postova. Kao što su Fijani izgradili potreban zamah, Teliga je ponovno zabio još jedan sjajni protunapad kako bi se deficit smanjio na 15-14. Australija je izgledala za još jedan rezultat ubrzo nakon što je Wallabiesov letjelica Quade Cooper izgubio posjed nedaleko od linije pokušaja i Fidži su još jednom bili okrutni na protunapadu, dok je Savenaca Rawaca zauzeo pravo da postane 21- 15.

“Nakon tjedan dana nakon što je ciklon pogodio, vratili smo se u Bet365 isplate kamp i svi su igrači rekli da ćemo igrati”, rekao je čovjek u utakmici Osea Kolinisau. “Podsjetio sam ovog tjedna momcima da se trebamo sjetiti ljudi koji su bili žrtve kod kuće…Da im moramo dati nešto da budemo sretni nakon svega devastacije. ”

Fidži su prije pobijedili domaćine Sjedinjenih Država 21-14 u prvom polufinalu prije nego što je Australija pobijedila tri puta SAD Sevens prvaci South Afrika 14-12 u susretu s vidikom. Južna Afrika, koja je platila visoku cijenu za neku prljavu igru ​​protiv Australije u posljednja četiri, izašla je u SAD 21-10 u trećem mjestu.

Fidži vode serija sa 91 poena, pet poena bez Južne Afrike, a treći na Novom Zelandu na 82 nakon petog zaustavljanja na turniru 10 turnira. Svjetska serija pruža sedamdeset izlog u pripremi za debi na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru u kolovozu.

Rate this post