Bet365 Magyar

Bet365 MagyarA kenyai nép szereti a szerencsejátékot. A Bet 365 megnyerte a legtöbb kenyai szívét, és a presztízst szerezte meg, mint a piacon a legjobb fogadóknak. Hatalmas kompetenciája révén ez a vállalat nap mint nap virágzik az afrikai talajon. Mi az ilyen siker titka? Vessünk egy pillantást a világszerte működő cég történetére és stratégiáira.

A kezdetek

A Bet365 egy online fogadó cég, amelyet a Denise Coates hoz létre 2000-ben, és székhelye Stoke-on-Trent / Egyesült Királyság. Ez a vállalat az online szerencsejáték-ágazatban tevékenykedik, több mint 19 millió ügyfelet szolgál fel világszerte több mint 200 országban. A vállalat több mint 3000 embert foglalkoztat, és Stoke-on-Trent város legnagyobb magánszektorbeli munkáltatója.

A Bet365 négy fő területen működik: sport, pénzügy, kaszinó és póker.

BET365 – első befizetési bónusza $ 200 – követeld meg most »
Hiteles és jól irányított vállalkozás
A sporteseményekre és pénzügyi eseményekre történő fogadást az Egyesült Királyság Gambling Commission, a brit szabályozó testület engedélyezi és szabályozza a legtöbb, de nem minden, szerencsejátékra.

A sportfogadás a Bet365 a gibraltári kormány által engedélyezett engedéllyel működik, és a gibraltári szerencsejáték-biztos szabályozza. A kaszinó, a játék és a póker műveleteket a gibraltári kormány is engedélyezi és szabályozza. A Bet365 irodái Gibraltáron és Ausztráliában vannak.

A Bet365 egy jól felszerelt modern weboldalon, tizenhét különböző nyelvre lefordítva, 28 pénznem különböző fizetési módjait támogatja banki átutalással és e-bankett fizetési eszközökkel, mint pl. Paypal, neteller vagy skrill.

A Bet365 nagyszerű ügyfélszolgálattal rendelkezik. A segélyvonalat chaten, e-mailen vagy telefonon keresztül is elérheti. A szolgáltatás a nap 24 órájában, a hét 7 napján működik.

A modernitás a keze ügyében

A Bet365 nem hagyja abba a modernizálást. A vállalat csak végrehajtotta a vFabric privát felhőjét, amely segíti a Bet365-t másodpercenként több ezer változás kezelésében, és az adatok késleltetése kevesebb mint 2 másodpercre csökken. Ez a technológiai frissítés segít a Bet365-nek folyamatos információ nyújtásában valós időben. A Bet365 nem szűnik meg növekszik és technológiailag innovatívvá válik.

Bet365 Partnerprogramja

A Bet365 élő fogadás gazdag online affiliate programot kínál, ahol a webmesterek és a marketingesek lehetőséget kapnak arra, hogy jutalékot szerezzenek a játékosokon, akiket a Bet365-re utalnak. Az online affiliate program lehetővé teszi a leányvállalatok számára, hogy olyan bevált jutalékokat nyerjenek, amelyek párosulnak más affiliate programokkal, mint például a sportfogadás, a bingó, a kaszinó és az online póker.

A Bet365 az élő fogadások széles skáláját kínálja, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy tegyenek tétet az eseményeken, ahogyan azok pontosan megjelennek, például a sport területén.

A társaság részvényesei

A Denise Coates a részvények 50,1% -ának többségi tulajdonosa. Testvére, John, vezérigazgatója végiggondolja az üzletet az ő oldalán, apjukkal, aki a cég elnökévé válik. 2006 májusában a Coates család a Bet365 leányvállalata révén megvásárolta a Stoke-on-Trent Stoke City FC-t 1,7 millió fontért. 2007-2008 végén a Stoke FC második helyezést ért el a bajnokságon, és átment az első ligába.

Rate this post