Manchester United: od Ronalda do Depay (via Kagawa)

Prošlo je još dva tjedna, a momčad Manchester Uniteda može izgledati vrlo različito do 1. rujna, ali igrači trenutno na licu mjesta trebaju dati naznaku kako će tim Louis van Gaal učiniti protiv Bruggea i, ako napreduju, u turnir u cjelini.

Pogled na momčad koja se očekuje da će pokrenuti igru ​​protiv Belgijanaca pokazuje nam svemoćnu mješavinu novih dolazaka (Schneiderlin, Sergio Romero, Darmian i Memphis Depay), iskusni izvođači kao što su Wayne Rooney i Michael Carrick i mladenačka obećanja u Adnanu Januzaju. Očekivana momčad Manchester Uniteda protiv kluba Brugge u 2015. Fotografija: Guardian Dobra kombinacija i igrači koji bi trebali nadvladati Brugge, ali postoji određeni nedostatak stardusta koji bi mogao ometati Uniteda u skupinama i , zasigurno, u fazi nokautiranja.Pedro došao bi to promijeniti u određenoj mjeri, ali ne postoji uskraćivanje da još uvijek nešto nedostaje od izrade Bet365 bonus nadopunjavanja ove skupine igrača ozbiljnim natjecateljima ove sezone. Van Gaal je ipak jedna stvar koju je tijekom ljeta bilo kako bi donijeli iskustvo Lige prvaka u obliku Bastiana Schweinsteigera. Pobjednik je, naravno, s Bayernom 2013. godine, kada su pobijedili Borussia Dortmund u finalu u Wembleyu, igrao je 89 natjecanja, više nego bilo koji drugi Unitedov igrač. Samo drugi igrači u Unitedovoj ekipi koji su igrali više od 50 utakmica na europskom premijernom natjecanju su Wayne Rooney (81) i Michael Carrick (68). Schweinsteiger će od ove ogromne pomoći Van Gaalu ove sezone [No, iskustvo nije sve što je bilo u kampanjama Lige prvaka 2013-14. Ujedinjeni su mogli pozvati Rooneya i Carricka, kao i Nemanja Vidic i Patrice Evra. Ta četvorica su bili u ekipi koja je kratko prijetila Bayernu u Allianz Areni, pa čak i preuzeo vodstvo kroz francuski lijevi povratak, ali su u konačnici bili nadmoćni i izgubili 3-1 u noći i na agregatima. Nogometna liga Manchester Uniteda protiv Bayern Munchena 2014. Fotografija: Guardian

Te je noći David Moyes postigao 4-5-1 formaciju s Danny Welbeckom na vlastitom prednjem dijelu i iako je momčad uspjela ugušiti Pep Guardiolinu ekipu za otvaranje 45 minuta bilo je neizbježnost oko poraza.Ne zaboravite da je njegova bila Unitedova verzija koja je izgubila limply na Olympiakos u prethodnom krugu. To je pošteno reći da je Van Gaalova momčad, čak i prije nego što se pojačanje uzima u obzir, bolje od 2013-14 a ne zaboravite dodati i činjenicu da je Nizozemac sam po sebi iskusan kampanji u Ligi prvaka, za razliku od Moyes. Ali tim koji Bet365 besplatni ulog možda nudi najbolju perspektivu za United United danas je pogled na kada su prošli put osvojili turnir, 2008. godine. Kad su pobijedili Chelsea u Moskvi, Sir Alex Ferguson je mogao početi s nizom igrača u klasi svjetske klase. Gore ispred (mlađeg) Rooneya bio je neumoran Carlos Tevez.U srednjem polju je došlo do iskustva Paul Scholesa i Owena Hargreavesa zajedno s jednim iznimnim imenom kojeg United nikad nije uspio zamijeniti: Cristiano Ronaldo. Manchester United je na startu protiv Chelsea u 2008. Fotografija: Guardian

To nije Unitedova krivica, jer je portugalski naprijed prilično nezamjenjiv. Nijedan igrač neće biti dobar jer je jedan od dva najbolja igrača na svijetu. Jedini način je dolje.Ali, to je neosporno da vam je potreban takav igrač koji će ovih dana biti daleko u Ligi prvaka.

Prava procjena, dakle, o tome gdje United stoji ove sezone jest da su se klađenje uživo puno poboljšali jer su prošli igrao je na turniru, ali još uvijek ima strašno dug put da ide u tim koji je posljednji osvojio turnir za njih i otišao tako daleko, tako često između 2008 i 2011.

Konačno, pogled na zamjenske ‘klupa je često dobar pokazatelj snage momčadi i tako je klupska momčad gledala protiv Chelsea 2008 i Bayern Munchen 2014 i kako bi mogla izgledati protiv kluba Brugge u utorak navečer:

Rate this post