Nema predaha za zvijezde Engleske kao Južnu Afriku i AB de Villiers

Kao što je Jos Buttler, zamjenik kapetana, relativni veteran u dobi od 25 godina i rijedak engleski vlasnik unosan IPL ugovor, istaknuo je u intervjuu prije susreta koji je bio Bet365 dužan biti pozitivan: “To je turnir kriket , Ako izgubimo jednu igru ​​i osvojimo pet za redom i osvojimo Svjetsko prvenstvo, bit ćemo sretni time. ”

Činilo se da se želi istaknuti da je Engleska prije mjesec dana izgubila pet utakmica u Red protiv Južne Afrike – kao i otpuštanje Gaylea u srijedu. Facebook Twitter Pinterest Du Plessis u Južnoj Africi siguran ispred Engleske sukob – video

“To je ljepota”, rekao je Buttler. “Postoji igra u dva dana, tako da se ne uhvatite u ono što se upravo dogodilo. Sad je nevažno.Zato idite na sljedeću igru ​​i usredotočite se na sve što možemo učiniti kako bismo ga osvojili. “Ljepota turnirskog kriket, kada format ima smisla, jest da postoji vrlo malo mogućnosti za izgubljenu stranu Objesiti se. Međutim, to je sada životinjski izgled za Englesku. Eno Morgana je moguće izgubiti u Južnoj Africi u petak i kvalificirati se, ali to je put s poteškoćama i dovoljno permutacija da ih pretražujete. Za paracetamol. Tako je Engleska jako trebala pobijediti južnu Afriku, koja vjerojatno sadrži više dobitnika za utakmicu od Zapadne Indije.No, neizbježno će se Bet365 klađenje bonusi fokusirati na jednog čovjeka: De Villiers.

Nedavno je Buttler svjedočio dvojici najstrašnijih šišmišara na svijetu od udaljenosti od oko četiri noge, privilegija, iako bolna u srijedu navečer , “Oni su vrlo različiti”, kaže on. Chris nikad ne gleda pod pritiskom. Osjeća se kao da može pogoditi šestero po volji. Oni su dva velika igrača. De Villiers ima mnogo veći raspon snimaka, ali Gayle ima tu moć i on zapravo ne treba ništa drugo. World Twenty20 2016: tim-by-team Bet365 vodič | Ali Martin Pročitajte više

“Nismo bili prva strana i mi sigurno nećemo biti posljednji niti [da ga gura Gayle]. Mislim da naglašava da uistinu morate biti 100% na igri protiv nekoga tko je sposoban za takve izmjene.Imate vrlo male granice. ”

Premalo je za Engleske kuglice koje su bile ometane zbog neiskustva i zbog rada s mokrom kuglom jednom kad je rosa bila usredotočena na melemansku noć. Puttler je dodao da se Engleska pobrinula da se vježbaju mokrom loptama, ponekad u bazenu (za terenske). Međutim plodovi njihovog rada nisu bili očiti u srijedu. Imajte na umu, teško je kuglanje kod Gaylea sa suhom loptom. Na stadionu Wankhede spinners nisu bili u stanju Bet365 uhvatiti loptu ili ih dovoljno naginjati da bi pronašli odstupanje. Isto tako, kad su se brže kuglice okrenule njihovom đavolskom nizu rezača i sporije kugle, nije bilo poznato kamo će lopta sletjeti. Facebook Twitter Pinterest Engleska se teško borila za kuglanje s mokrom kuglom pod svjetlima.Ovdje Ben Stokes reagira nakon što ga Gayle udari za jednog od svojih šesnaestorice. Fotografija: Gareth Copley / Getty Images

Bit će sramota ako se ishod mnogih igara na ovom turniru jako Bet365 utječe na bacanje kovanice. No, već su postojala dva “velika” bacanja, koju je Novi Zeland osvojio na prašini u Nagpuru i zapadnim Indijama u Mumbaiju. Tko pobijedi bacanje u petak navečer, prvo će zdjelu i nadamo se da ćemo izbjeći neke od rosa. Bilo bi pravednije zakazati ove utakmice ranije tijekom dana, ali, naravno, ima toliko šanse da ICC žrtvuje komercijalne atrakcije od 7.30pm start jer je vožnje na pustom Mumbai ceste.

P> Engleske šišmiši bili su dovoljno kompetentni, a nisu bili poražavajući u srijedu, ali su njihovi kuglari pronađeni nedostajući u teškim teškim uvjetima.Nije im pomoglo da, kad je lopta Bet365 bila nova i relativno suha, Gayle je uvijek bio bez štrajka. Nikada nisu zaprijetili da će ga odbaciti. Morat će maknuti De Villiers relativno rano da prevlada u petak. Jedina moguća promjena na Engleskoj strani – i to je malo vjerojatno – bi ih pretvorila u dodatni tempo Liam Plunketta. Situacija može ponuditi prekrasan test temperamenta, kao i vještine. Naravno, Buttler je uvjeren. “Ovo je izvrsno mjesto za dolazak i igru ​​[kako se nada da će se otkriti kada se sljedeći mjesec pojavljuju za Mumbai Indijancima u IPL] i imamo likove u toj garderobi koji uživaju u velikoj prilici, koji će stajati To i izgleda da se igra na “.

Potičući Buttler daje dojam da ima prikladan smisao za Bet365 perspektivu o svemu.Bio je jedan od igrača Engleske koji su se vratili s ručka na dan odmora koji se zaustavio da bi pogledao igru ​​u parku prije ulaska.

“Imanje hit s nekim mještanima lijepo je učiniti I zabavan način da se naviknemo na lokalne uvjete “, rekao je Buttler. Moglo bi biti malo trickije na Wankhede stadionu u petak navečer.

Rate this post