Racing hírek és tippek: Ascot Betfred akció meghiúsítja medence fogadási rendszer

A konzorcium mögött egy rendszert, így versenypályák irányítást a medence Bet365 fogadási műveletek jövő júliusban ragaszkodott kedden, hogy a döntést a Ascot, az ország elsőszámú Flat helyszín, hogy iratkozzon fel a rivális operátor nem lesz jelentős hatással a terveit vagy életképességét.

Ascot hétfőn bejelentette, hogy aláírta öt évre foglalkozik Betfred, amely fogadási bónuszok az interneten rendelkezik kizárólagos engedély medence fogadás Nagy-Britanniában, hogy júliusában jár le 2018-hez saját „AscotBet” fogadás szolgáltatást nyújt racegoers amikor a monopólium lejár jövő nyáron.A pálya, amelynek tulajdonosa a királynő, a legmagasabb éves látogatottsága minden természetesen Nagy-Britanniában, és vonzott 621.000 nézőt annak 26 ülések tavaly mintegy 10% -a az éves összesítésben, mind a 60 brit tracks.Grand National: Az utolsó Samuri célja, hogy kövesse Red Rum felső tömeg nyerni Bővebben

Ascot visszautasította a lehetőséget, hogy csatlakozzon a legtöbb brit pályák, beleértve a nagy helyszínek tulajdonában Jockey Club versenypályák felállítása saját medence fogadási online fogadóirodák működés szempontjából visszalépést, mi volt, a mai napig, a konzorcium mely ritka kijelző egység egyik fő versenypálya üzemeltetői.Arena Racing Company és JCR, a piaci szereplők 31 pályák között, beleértve a Cheltenham, Epsom, Aintree, Newmarket és Doncaster, elkötelezett a projekt várhatóan csatlakozik még több független zeneszámokat.

Ascot döntése ütni saját forrása volt a frusztráció és néhány bosszúságot között a csapat összeállításakor a versenypályán fogadási művelet, akik közül néhányan állást magántulajdonban hogy Ascot azáltal, hogy a saját rövid távú érdekeit azoknak a sport, mint a egész.

nem lehet kétséges, például, hogy a Betfred lesz kínált Ascot nagyvonalúbb üzlet hozzáférést a hatalmas ügyfélkörrel, mint lett volna elérhető a többi, kisebb tanfolyamok.Pool fogadások gyarapszik, vagy meghal a mérete és ereje a medencék, és a likviditás az ötnapos Royal júniusi ülésén meghaladja minden esetben a naptári bár a Cheltenham Fesztivál márciusban.

Mindenekelőtt, bár van csalódás a versenypályán Unibet bonusz oldalon, hogy Ascot hátat fordított a projekt, amelyhez összehangolt erőfeszítést a sok pálya a lehető legnagyobbra növelje esélyét a sikerre. Pool fogadások mindig küzdött, hogy a versenyt a kínálatát a bukmékerek, és újabban, a fogadási cserék, amelyek segítségével az ügyfelek a lehetőséget, hogy egy árat. Elosztjuk a medencék a különböző szolgáltatók közötti kockázatok csökkentése az erő, ezért a versenyképesség, mind.Ennek eredményeként döntésektől függően, hogy merre ugrik a pályák, beleértve Newbury és különösen York most vállalnak nagyobb jelentőséggel bír.

„Ez a versenyzés az irányítást a sorsunkat, mint a sport, az” egy tag a verseny konzorcium csapat kedden. „Amint megkapjuk az [közelgő] Levy reform, ez remélhetőleg közötti kapcsolat verseny és a fogadási kiválogattam egy generáció.Szeretnénk rendezni a dolgokat, majd építeni őket, és ez az, amit ez az egész.”

Neil Goulden, a fogadási ipar veteránja, az elnöke az versenypálya műveletet. „Mi a projekt kínál egy olyan partnerség, amelyben versenypályák közösen birtokolják és futtassa a saját on-tanfolyam medence működését és megosszák a növekvő bevételek egyéb elosztási csatornákat” Goulden után azt mondta a hír Ascot döntését. „Mi továbbra is együttműködik a legtöbb versenypályán, és reméljük, hogy egy bejelentést [a jövőbeni terveket] röviden.”

A megy át Aintree most „többnyire jó-to-puha”, megelőzve a Grand országos találkozó, amely megnyitja a pályán, csütörtökön és Andrew Tulloch, a versenyigazgató, mondta kedden, hogy néhány öntözés a Grand National persze még nem zárható ki, megelőzve a nagy verseny szombaton.

„van egy kis puha talajon a Canal Turn, ez mindig egy kicsit könnyebb ott,” Tulloch mondta. „Lement Becher, van egy kicsit a jó benne.A talaj csak kiszáradástól egy kicsit minden nap.

„Mi fogja minden szem rajta, és tesz egy kis vizet, ha kell fenntartani feltételeket a könnyebb jó oldalán.”

Derex Fox, aki még nem sújtott nyilvános csaknem egy hónapja csökkennek Carlisle 9 & nbsp; március visszatér a nyereg ugyanazon a pályán, szerdán mindössze négy nappal azelőtt annak köszönhető, hogy lovagolni egy Arthur, az egyik piacvezető, a Grand National.

„Nem vagyok 100% megbízható és én csak várom, hogy kapok vissza most,” Fox azt mondta kedden. „Azt iskolázott One For Arthur [kedden reggel], és ő nagyon jól ment.Lucinda [Russell, a tréner] örült neki.

& nbsp; „Ő biztosan odamegy egy nagy esélyt, és csak meg kell benne, kapsz egy kis szerencsével a nap, és minden jól megy. Nem lenne hihetetlen, hogy megnyerje.”A szerdai ötletek, Greg Wood

read more: http://uni-hu.com

Rate this post